Despre Noi

Povestea Noastra

CINE SUNTEM:

Dot Optic este un nou concept de cabinet medical oftalmologic si magazin de optica. Acesta a fost lansat in 2019 si promite o experienta personalizata pentru toti oradenii care vor sa priveasca lumea cu ochi buni, prin ochelarii potriviti!

Misiune & Viziune

Suntem determinati sa devenim un punct important de reper in
comunitatea din care facem parte si sa oferim servicii medicale si asistenta de calitate, la preturi accesibile, efectuate de profesionisti dedicati intr-un mediu sigur si modern.
La Dot Optic cautam sa oferim experiente personalizate,
centratate pe pacienti cu scopul de a ne ingriji de vederea acestora pe tot parcursul vietii, ori de cate ori va fi necesar. Contribuim atat la dezvoltarea si imbunatatirea sanatatii vizuale,
cat si la evidentierea stilului unic al fiecarui client si pacient,
cu ochelarii potriviti, prin asigurarea unor standarde inalte de asistenta si consultanta.

LA CABINETUL MEDICAL

Ochii tai vor fi examinati de un medic specialist oftalmolog iar recomandarile pentru alegerea ramelor si a lentilelor vor fi facute de catre optometrist. Veti primi întotdeauna sfaturi profesionale cu privire la afectiunile oftalmologice precum si in alegerea celor mai bune produse pentru nevoile dumneavoastra. Cabinetul medical Dot Optic este dedicat furnizarii celor mai inalte standarde de ingrijire profesionala a ochilor si garanteaza un serviciu prietenos, produse de calitate si un raport excelent calitate-pret. Persoanele care au grija de ochii tai sunt profesionisti cu experienta relevanta in domeniu iar cabinetul medical in care te intampinam este dotat cu aparate de ultima tehnologie. Astfel, iti asiguram zi de zi un serviciu medical complet, complex si desavarsit.

IN MAGAZINUL DE OPTICA

Vei fi intampinat de personalul nostru calificat, mereu pregatit sa iti ofere cele mai bune sfaturi si cele mai importante informatii despre produsele pe care le avem. Consultantii Dot Optic te vor ajuta sa alegi ramele ideale pentru ochelarii pe care nu vei mai vrea sa ii dai jos. Cu o gama diversa si bogata de rame de ochelari, Dot Optic satisface nevoia tuturor purtatorilor indiferent de varsta, buget, stil si cerinte. Astfel, ne luam angajamentul de a livra nu doar ochelarii de care ai nevoie, ci o intreaga experienta personalizata, ghidata de specialisti in optica si stil. Mai mult decat atat, ne vom asigura ca ramele alese sunt nu doar potrivite formei fetei, culorii ochilor si tonului pielii, ci si confortabile si bine montate.
DotOptic-57

Echipa Noastra

Medic specialist oftalmolog